Citrotek ApS blev etableret i foråret 2013 af Steen Lauritzen med afsæt i små 25 års erfaring som salgsansvarlig og daglig leder i en tilsvarende virksomhed.

Steen Lauritzen, stifter af CitrotekSteen Lauritzen er oprindeligt uddannet elektronikmekaniker og er også merkonom i markedsføring. I den tidligere ansættelse var de primære opgaver at markedsføre, projektere og sælge klimaskabe fra Vötsch Industrietechnik, vibratorer fra RMS og måleudstyr fra Kenwood/Fluke/Philips.

Da arbejdsgiveren i 2012 mistede forhandlingen af Vötsch klimaskabe, blev det startskuddet til at etablere Citrotek ApS og alle aktiviteter omkring klimaskabe og temperaturkamre blev herefter flyttet over i Citrotek ApS.

For de trofaste kunder medførte dette derfor ikke de store ændringer. Forespørgsler, rådgivning og indkøbsordrer kunne fortsat rettes direkte til Steen Lauritzen, nu bare i Citrotek regi. Aftersale support og servicebestilling har som sædvanligt bekvemt kunne bookes på www.klimaskabsservice.dk og service udføres også uændret af fem dygtige serviceteknikere, der alle fulgte med over i Citrotek. Dette skete i øvrigt med fuld konsensus fra ledelsen hos den tidligere arbejdsgiver.

De mange år i branchen, suppleret med årlige efteruddannelser på fabrikkerne i Tyskland, har givet en solid teoretisk og praktisk erfaring. Gennem et tæt samarbejde med vores svenske kolleger hos CTS Climate Test Systems AB, har vi forstærket fundamentet for at yde en kompetent og saglig rådgivning indenfor; temperaturkamre, klimaskabe, ovne, salttåge test og andet avanceret miljøsimuleringsudstyr.

Udvikling henover årene

Citrotek har fået Børsens Gazelle pris i både 2020 og 2021Siden 2013, hvor vi startede med forhandlingen af CTS GmbH temperatur- og klimaskabe, er det lykkedes indgå aftaler om eneforhandlinger for Danmark for en række andre produkter; Lansmont emballagetestere, BINDER varmeskabe, vakuumovne og inkubatorer, TIRA GmbH ED-vibratorer/shakers, Köhler Automobiltechnik salttågeskabe og korrosionskamre, samt forhandlingen af iTS GmbH produkter som er en systemleverandør indenfor området for IP beskyttelsesprøvning og specielle testbænke til IP tæthedstests.

Alle er blandt industriens førende producenter af udstyr til miljøsimulering og klimatiske tests, der samtidig supplerer hinanden godt; samlet hos én og samme distributør.

Desuden har vi et par produkter af egne konstruktion; EMC-tempeaturskabet, som oprindeligt blev udviklede af Steen Lauritzen for Nokia tilbage i 2003 og i slutningen af 2016 har vi introduceret en helt ny type saltspray kammer, udviklet til at udføre DELTA's "Highly Accelerated Corrosion Testing" (HACT). Citrotek ApS har endvidere løst en del kundespecifikke opgaver enten ved udvikling helt fra bunden, eller ved specialtilpasning af standardprodukter fra vores forskellige leverandører.

Som omtalt råder vi, som den eneste virksomhed indenfor vores forretningsområde, over fem meget erfarne serviceteknikere med domicil i både Øst- og Vestdanmark. Citrotek ApS er derfor i stand til at fuldservicere alle modeller af Weiss, Vötsch, BINDER, ESPEC og naturligvis CTS temperatur- og klimaskabe. Citrotek tilbyder også servicekontrakter med årligt eftersyn og sporbart kalibreringscertifikat.

Således forsyner vi industrien med en hurtig, effektiv og professionel service, både til vores nye kunder, samt til de allerede over 600 solgte installationer Steen Lauritzen har gennemført landet over igennem de sidste +35 år.

Værdikæden i Citrotek ApS

Igennem de sidste små 10 år, har Citrotek ApS sikret sig en solid markedsandel i Danmark ved målrettet at arbejde med en niche-orienteret strategi, baseret på et meget højt serviceniveau, en ekspertviden og dermed optimal indsigt i kunderne og deres behov for løsninger der øger værdien af deres produkter. Derfor afsættes de nødvendige resurser til hver enkel opgave så alle kunder kan forvente en ekspertviden og et højt engagement - uanset opgavens størrelse, branche og teknisk udfordring.

For at kunne opfylde dette mål, kombineres mange års erfaring med ekspertise fra industriens mest kompetente partnere, alle førende inden for hver sit felt. Strategien er, og har altid været, at sælge de korrekte værdibaserede løsninger fra første henvendelse, over projektering og helt frem til aftersales forpligtelserne.

Så kort fortalt; Citrotek ApS ønsker at være din foretrukne partner indenfor området af udstyr til miljøtest og simulering.

Vores store produktprogram omfatter også...