Eng IconFundamentet for Citrotek ApS hviler på næste 25 års erfaring, som salgsansvarlig og daglig leder af Beatronic Supply ApS.

SteenCitrotekI de fleste år af mit virke hos Beatronic var min primære opgave at projektere og sælge klimaskabe fra Vötsch Industrietechnik, vibratorer fra RMS og måleudstyr fra Kenwood/Fluke/Philips.

I efteråret 2012 mistede Beatronic imidlertid sin forhandling af Vötsch klimaskabe og dermed forsvandt grundlaget for min ansættelse. I en del år inden dette skete, havde jeg allerede haft et samarbejde med CTS GmbH, en alternativ leverandør af temperatur-, og klimaskabe. Jeg blev tilbudt distributionen af CTS klimakamre i Danmark og valgte derfor at starte Citrotek ApS, så jeg kunne fortsætte mit professionelle virke i de brancher og industrier, jeg har opbygget et indgående kendskab til. Dette skete i øvrigt med fuld konsensus fra ledelsen i Beatronic.

Således blev alle de resterende aktiviteter omkring klimaskabe og temperaturkamre, der tidligere lå i Beatronic, flyttet til Citrotek ApS. For de trofaste kunder medførte dette derfor ikke de store ændringer. Forespørgsler, rådgivning og indkøbsordrer rettes fortsat direkte til mig, bare i Citrotek regi. Aftersale support og servicebestilling bookes som altid på adressen www.klimaskabsservice.dk og service udføres også uændret af mine fem dygtige serviceteknikere.

Mine mange år i branchen, suppleret med årlige efteruddannelser på fabrikkerne i Tyskland, har givet mig en solid teoretisk og praktisk erfaring. Gennem et tæt samarbejde med mine svenske kolleger hos CTS Climate Test Systems AB, har jeg forstærket fundamentet for at yde en kompetent og saglig rådgivning indenfor; temperaturkamre, klimaskabe, ovne, salttåge test og andet avanceret miljøsimuleringsudstyr.

Citrotek har fået Børsens Gazelle pris i både 2020 og 2021

Foruden CTS temperatur- og klimaskabe, er det også lykkes at få tildelt forhandlingen af kompletterende produkter. Det drejer sig om Lansmont emballagetestere, BINDER varmeovne og inkubatorer, TIRA vibratorer samt Köhler salttågeskabe og korrosionskamre. Alle er blandt industriens førende producenter af udstyr til miljøsimulering og klimatiske tests, der samtidig supplerer hinanden godt og her samlet hos én og samme distributør.

Desuden har jeg et par produkter "af egen avl"; EMC-tempeaturskabet, som jeg oprindeligt udviklede for Nokia tilbage i 2003 og ved udgangen af 2016 har jeg så introduceret en helt ny type saltspray kammer, udviklet til at udføre DELTA's "Highly Accelerated Corrosion Testing" (HACT).

Som sagt råder jeg, som den eneste indenfor mit forretningsområde over fem meget erfarne serviceteknikere med domicil i både Øst- og Vestdanmark. Citrotek ApS er derfor i stand til at fuldservicere alle modeller af Weiss, Vötsch, BINDER og naturligvis CTS temperatur- og klimaskabe. Vi tilbyder også servicekontrakter med årligt eftersyn og sporbart kalibreringscertifikat. Således er en hurtig, effektiv og professionelt service sikret til de allerede over 500 solgte installationer, jeg har gennemført landet over igennem de sidste +30 år.

Så kort fortalt; Citrotek ApS ønsker at være din foretrukne partner indenfor området af udstyr til miljøtest og simulering.

Steen Lauritzen
Indehaver af Citrotek ApS

Vores store produktprogram omfatter også...