Kundetilfredshed er meget vigtigt for os og vi vil gerne præsentere dig for vort team af professionelle teknikere, der kan løse dine problemer. Med rette er vi stolte af dem.

Hos Citrotek får du både et personligt engagement og hurtig respons. Det er din garanti for, at du trygt og sikkert kan booke service til dine testskabe, næsten uanset fabrikat. Det er utroligt vigtigt for de fleste af vore kunder, at de kan være sikker på en effektiv og funktionsduelig servicestruktur. Med vores mangeårige erfaring, servicecentre både i Øst og Vestdanmark samt teamet af fem kvalificerede og fabriksuddannede teknikere, kan vore kunder være sikre på at få landets mest kompetente og absolut bedste services.

Herunder kan du læse lidt mere om de medarbejdere du kan forvente at få besøg af, når du bestiller services hos Citrotek ApS.

 Håkan Eriksson

Håkan Eriksson, servicemanager, Øst-Danmark

Håkan er vores servicemanager -Øst, med unikke kompetencer, der spænder fra den gamle tids relæ-baserede styresystemer til nutidens computer-kontrollerede indsprøjtningsventiler og avancerede debugging moduler. Håkan er certificeret køletekniker og har gennemgået mange kurser hos producenterne CTS, Vötsch samt Heraeus Kendro og er endvidere uddannet i kalibreringsteknik på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Håkan udfører akkrediterede kalibreringer, der opfylder kravene i ISO 17025. Håkan har udført services siden 1987.

 Robin Eriksson

Robin Eriksson, servicetekniker, Øst-Danmark

Robin er certificeret køletekniker og servicerer alle mærker og typer af klimaskabe og frysere. Robin har gennemgået flere kurser i el- og køleteknik i årenes løb, og disse er blevet suppleret med flere specialkurser på CTS fabrikken i Tyskland. Robin har et stort kendskab til computerstyringer via CID og de protokoller, der ligger bag kommunikationen med udstyret. Robin har kørt service siden 2010.

 Marcus Petersson

Marcus Petersson, servicetekniker, Øst-Danmark

Marcus er certificeret køletekniker og har inden han blev ansat hos os, rejst i hele verden som kølemontør, bl.a. i Afrika og Sydamerika, hvor han har fortaget installationer af meget store systemer, under vanskelige forhold. Marcus har naturligvis også gennemgået flere kurser i el- og køleteknik. Disse er blevet suppleret med flere specialkurser, herunder avanceret fejlfinding. Marcus har udført service-opgaver siden 2007.

 Thomas Haüser

Thomas Haüser, servicemanager, Vest-Danmark

Thomas er servicemanager-Vest og har mange års erfaring i servicering af klimaskabe og frysere. Er certificeret køletekniker og har unik viden om udstyr fra BINDER, CTS, Vötsch og Weiss. Thomas er ekspert i styringer, herunder datakommunikation via S!MPATI og andre software programmer. Thomas har arbejdet med disse opgaver siden 2001.

 TejsDupont

Tejs Dupont, servicetekniker, Vest-Danmark

Tejs er uddannet automekaniker og med en overbygning der hedder autoteknolog, omhandlede avanceret/vidensbaseret fejlfinding i systemer. Desuden en professions bachelor i “produktudvikling og teknisk integration”. Tejs har været på holdet siden midten af 2018 og har allerede masser af erfaring i servicering og reparation af laboratorieudstyr, herunder køl- og frys, inkubatorer, centrifuger samt autoklaver. Er KMO godkendt til arbejde med kølemidler og har en omfattende viden om produkter fra BINDER, Vötsch og Weiss.

Vores store produktprogram omfatter også...